Speciální projekt Zonky pro malé podnikatele

Půjčka od lidí lidem, neboli P2P je u nás stále populárnější. Nejviditelnější je díky televizní reklamě i řadě dalších aktivit platforma Zonky. A protože si za dva roky dosavadního fungování od Zonky půjčilo také hodně živnostníků a dalších malých podnikatelů na rozjezd podnikání, nebo jeho rozšíření, rozhodla se tato platforma podpořit malé firmy a podnikatelské projekty, které pomohli soukromí investoři v Zonky pomohli zafinancovat.

Zonky tak podpoří 50 firem či podnikatelských projektů po celé České republice a pomůže jim v dalším růstu, konkrétně formou regionální propagace. Vzniká tak Planeta Zonky, kde si pomocí mapy můžete ve svém okolí najít někoho, kdo své podnikání rozjel právě díky P2P úvěru. Vyzkoušejte jeho služby a máte-li v hlavě nějaký skvělý podnikatelský záměr, k jehož realizaci vám chybí dostatek finančních prostředků, zeptejte se na zkušenosti podnikatele se Zonky. Dostanete se tak nejen k zajímavým službám, ale skutečně realistickým referencím o půjčování od Zonky.

Spektrum podpořených projektů je skutečně široké – od tělocvičny pro těhotné, přes obchůdky s originální módou, centrum virtuální reality pro hráče, ryze pánské holičství, veganské bistro až po ekologický bezobalový obchod s potravinami a kosmetikou, psí salon a další. A určitě budou přibývat, protože na Zonky najde své investory každý dobrý nápad. Pokud někdo za pomoci úvěru od Zonky otevřel svou provozovnu, může se ozvat na bezplatnou linku 800 459 460 a ze Zonky se na něj přijedou podívat. Na mapě Planety Zonky je dost místa pro další značky.

Ze strany Zonky není projekt podpory podnikatelů nijak striktně omezen, naopak se chystá jeho rozšíření. K současné propagaci podnikatelů tak přibude například mobilní aplikace. Podporované podniky jsou součástí komunity, která si vzájemně pomáhá a drží při sobě. Pro Zonky se zároveň jedná i o vynikající reklamu jejich půjčování, protože podporované provozovny slouží zároveň i jako kontaktní místa Zonky. Platforma tak spojuje příjemné s užitečným a šetří náklady na zbytečné pobočky. Pokud něco funguje, lidé si to řeknou.

Aktuální nabídka půjček na rozjezd podnikání začíná na úrokové sazbě ve výši 3,99 %. Minimální doba splácení je 6 měsíců, maximální 7 let. Roční procentní sazba nákladů (RPSN) začíná na 4,70 % a maximálně může dosáhnout hodnoty 31,94 %. Také u úvěrů na podnikání je předčasné splacení zdarma.

Partnerský program Zonky

Dalším projektem, který podporuje spojování lidí kolem Zonky, je Partnerský neboli Affiliate program. Jedná se o moderní marketingový nástroj, kdy webové stránky nebo blog propagují Zonky, a to za provizi. Partner Zonky získá fixní provizi z každé vyplacené půjčky, jejíž zájemce přijde z jeho webu nebo blogu. Partner si může vybrat formu, jakou bude Zonky propagovat (různé bannery, textové odkazy). Stačí se zaregistrovat, vložit web či blog určený k propagaci a počkat si na schválení. A pak už bude jen vydělávat z každé uzavřené smlouvy o půjčce.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *